Šta sve treba da znate kada odradite Cocochoco keratinski tretman

Doneli ste odluku i kod Vašeg frizera odradili Cocochoco keratinski tretman za kosu. Pažljivo ste saslušali napomene frizera i:

  • sačekali ste 3 puna dana bez pranja i kvašenja kose,
  • niste koristili bilo kakve proizvoda za kosu,
  • niste je vezali niti lomili gumicama za kosu, kidali četkama i sada ste potpuno spremni za svoj novi život - život bez problema sa neposlušnom i “teškom” kosom.

Ali! Sada želite da zadržite efekat tretmana što duže? Zabrinuti ste kako oblikovanje vaše kose može uticati na tretman?

Evo nekoliko najčešćih pitanja koja nam klijenti postavljaju u vezi sa ovom popularnom temom:

Da li mogu da spletem pletenice nakon tretmana Brazilskog ispravljanja kose Cocochoco keratinom?

Naravno. Kosu bez problema možete da spletete u pletenice, ili kako god Vi želite. Vaša kosa će ponovo biti ravna i glatka nakon prvog sledećeg pranja.

Da li kosu mogu da izlažem jakom suncu?

Da. Možete kosu izlagati i jakom suncu, mada ipak morate voditi računa da kosa ne izgubi potrebnu vlagu. Zbog toga bi bilo dobro da leti kosu štitite hladom nekog suncobrana ili šešira.

Da li mogu da uvijam kosu nakon Cocochoco kertinskog tretmana?

Naravno. Čak šta više, nakon Cocochoco keratinskog tretmana, kovrče ili talasi će biti dosta precizniji i jednake veličine. Davaćete utisak da ste upravo bili kod profesionalnog frizera.

Mogu li vlažiti kosu?

Kosu možete, nakon pranja, ostaviti da se suši prirodnim putem bez upotrebe fena. Možete koristiti i razne proizvode za kosu kako bi izgledala mokro, ali ukoliko želite da ponovo izgleda ravno, kao prvog dana nakon tretmana, preporučuje se sušenje fenom do kraja.

Da li kosu treba da sušim nakon pranja?

Definitivno! Preporuka je da sušite kosu fenom nakon svakog pranja. To pomaže da kosa ostane ultra ravna, jer se keratin aktivira toplotom i rezultati ostaju zapanjujući i do 5 meseci. Pri tome nema potrebe za peglanjem kose, osim ako je to neophodno za određenu frizuru koju želite. Samo morate imati na umu da rad sa toplotom potencijalno može isušiti vašu kosu, tako da ne zaboravite da koristite Cocochoco keratinske maske i prirodna ulja za ishranu kose.

Frizura je postala Vaš način života, a sa Cocochoco proizvodima za profesionalnu negu to je postalo i zabavno i lako, i to tako da možete menjati svoj stil svaki dan!

Samo pustite da vas mašta vodi i sigurni smo da ćete biti najmodernija devojka na svetu!