Tupe šiške

Classic. Divan. Definiše vaše lice i uokviruje ga na najbolji mogući način. Ali budite oprezni ako imate lice okruglog oblika, u vašem slučaju su poželjnije bočne šiške.
tupe klasicne siske

Duge šiške

Ovaj stil je univerzalan i pogodan za većinu oblika lica, ali posebno laska okruglim licima i licima u obliku srca jer mu daje prave proporcije. Uvek izgleda sjajno i može se nadograditi sa Cocochoco prirodnim uljima za taj dodatni sjaj.
duge siske

Asimetrične šiške

Zar nije super slatko? Odgovara okruglim i ovalnim oblicima lica i dodaje malo oštrine vašem svakodnevnom izgledu. Apsolutno smo zaljubljeni u to!
asimetricne lude siske

Srednje šiške

"Devojka iz susedstva" nekako izgleda. Ali hej, ovako je Tejlor Svift napravila svoju ikoničnu karakteristiku. Lak i prozračan stil, koji se ove godine često viđa na crvenim tepisima.
srednje

Kratke šiške

Ovaj stil je pozajmljen iz ere rokenrola 50-ih i nadograđen za današnje moderne trendove. Malo je zeznuto jer uglavnom pristaje ovalnim licima i definitivno nije prikladan za kvadratno lice, može stvoriti iluziju težine u dnu lica. Ali morate priznati, izgleda tako besprekorno sa stilom!
kratke siske


Dakle, koji je vaš omiljeni stil šiški? A koji stil biste želeli da isprobate? Zašto da ne, pokrenite se malo, to je Vaša kosa :)