Jagoda Plava

Plavuše se zabavljaju ove sezone, opcije su beskrajne. Naročito sa ultra popularnim trendom boje  jagoda plava, koji kombinuje toliko tonova i nijansi, poput ruže sa medom ili zlata sa šampanjcem i još mnogo toga, čineći izgled suptilnim, mekim, romantičnim i tako dopadljivim.
jagoda plava kosa

Lešnik Ispod reflektora

Podsvetla su nova stvar. Oni će vašoj prirodnoj boji dati delikatan sjaj i nećete morati da dodirujete korene ili obnavljate boju svaka 3 meseca, a izgled će ostati svež i pun života. Karamela, lešnik, puter... uskladite ga sa svojim prirodnim tonom i garantovanom fantastičnošću.
lesnik ispod reflektora boja kosse

Ledena plavuša

Kim Kardašijan i njen futuristički trend kose u čeličnoj boji se malo menja i sada je platinasta plavuša više od "torbe za skitnice". Novoj boji nedostaje žuta nijansa (kao 90-ih) i ima čistiji i blago pepeljasti izgled što je čini hladnijom, zimskom, ali ne izgleda sivo ili srebrno.
ledeno plava nijansa boja kose kim kardasijan

Višnja/Nar Crvena

Šta može biti seksipilnije od raskošnih crvenih usana ili crvenog laka za nokte? Pa, odgovor na to bi bila kosa! Bogate, ukusne, duboke nijanse crvene učiniće da se vaš izgled istakne, a seksualnost iskaže na višem nivou.
visnja nar crvene nijanse kose

Pink Ombre

Trend srebrnoplavih boja konačno napušta reflektore, ali se ružičasta i dalje viđa na crvenim tepisima i modnim pistama, odbijajući da odustane. Sada, ružičasti pramenovi i ombre su najpopularniji izgled, a nijansa šećerne vate se menja u dobro..sve vrste roze! Možete da budete ultra savremeni sa ružom, veoma ženstvenim, ali smelim izborom.
nijansa pink ombre kose za novi talas

Želimo vam da se ponovo osmelite, odvažite upustite u promenu i dobro zabavite !!!