Nakon tretmana kosa je sjajna i ispravljena, a rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je hemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat i najbolji efekt preporučuje se upotreba Cocochoco proizvoda za negu kose nakon tretmana (šampon bez sulfata, regenerator, maska, serum, krema).
Svi Cocochoco Professional proizvodi za negu kose nakon tretmana pažljivo odabranim sastojcima dizajnirani su da bi maksimalno produžili efekt tretmana i dali kosi najbolji mogući izgled.

COCOCHOCO PROIZVODI ZA NEGU KOSE

Cocochoco proizvodi za negu kose
  • šamponi,
  • regenerator,
  • maske,
  • serumi,
  • krema

odlično neguju svaki tip kose ostavljajući je prekrasnom, sjajnom i zdravom. Posebna veganska formula ne sadrži sulfate ni parabene, već isključivo prirodne sastojke koji se uspešno bore sa problemima kosa i samog vlasišta. Takođe, nijedan Cocochoco proizvod nije testiran na životinjama.

Rešite se ispucalih vrhova, masne ili oštećene kose, ojačajte kosu i vratite joj sjaj.

Svi Cocochoco proizvodi su nežni za kožu i vlasište, pa ih stoga mogu koristiti i osobe koje imaju problema sa kožnim obolenjima i osetljivim vlasištem.

Cocochoco proizvodi za negu kose, nakon keratinskog tretmana, daju najbolje moguće rezultate tretmana te jedino uz njih možemo garantovati efekat tretmana do šest meseci.