Ono što je jako bitno za svaki salon koji uvodi, ili već koristi Cocochoco keratin od pre, jeste da se što detaljnije upozna sa postupkom samog Keratinskog ili Botox tretmana, korak po korak.

Kao neko kome je jako stalo da klijenti budu zadovljni rezultatom tretmana koji dobiju u Vašem salonu mi smo tu za svaku podršku, savet ili konsultaciju koju pružamo salonima sa kojima sarađujemo.

Prvi korak – upoznavanje sa preparatima i izbor tretmana

Kako biste napravili pravi izbor za Vaš salon savet je da nas, pre nego se odlučite za kupovinu, kontaktirate kako Vama najviše odgovara (sajt, mejl, društvene mreže ili telefon) i na taj način dobijete neke osnovne smernice u vezi samih proizvoda i samog postupka tretmana. Pitajte slobodno sve što Vas interesuje, a mi ćemo se truditi da Vam pružimo što detaljnije informacije.

Drugi korak – kupovina i detaljno upoznavanje sa samim postupkom tretmana

Nakon što ste se informisali o preparatima, doneli odluku i napravili prvu porudžbinu mi Vam dostavljamo paket zajedno sa detaljnim uputstvo po kome rade naši Cocochoco edukatori: „Kako odraditi Keratin ili Botox tretman“.
Paket šaljemo na vašu adresu, a troškove dostave snosimo mi.

Treći korak – nakon odrađenog prvog tretmana

Sam postupak nakon što odradite tretman će Vam, nakon svih prethodnih koraka, biti jasan. Naravno nama je povratna informacija jako bitna. Uvek možete da nas pitate sve u vezi samog tretmana i nege kose, iznesete utiske, pozitivne ali i negativne komentare.

Slikajte kosu klijenta pre i posle tretmana, šaljite a mi ćemo Vas reklamirati na našim društvenim mrežama i na taj način sugerisati klijentima gde sve mogu odraditi kvalitetan Keratinski ili Botox tretman.

Edukacija

Naravno za detaljnije upoznavanje sa postupkom tretmana za sve zainteresovane salone može organizovati individulanu edukaciju, sa našim edukatorima, bilo u vašem salonu ili kod nas.

Edukacije su besplatne uz kupovinu određenog Start paketa za keratinski tretman koji obuhvata sve tri vrste Cocochoco keratina od 250ml, Clarifying šampon pre tretmana 400ml i preparat po vašem izboru (šampon posle tretmana, maska, serum....)