Dobrodošli u Cocochoco Professional - svet profesionalnih preparate za negu, I oporavak Vaše kose koji su zasnovani na prirodnom keratinu!

Naša misija je zdrava kosa i upravo zato u ponudi imamo najkvalitetnije proizvode za njenu negu. Jedinstvena formula naših proizvoda bez sulfata, parabena i ostalih štetnih sastojaka, kosu čini savršeno mekom, glatkom, svilenkastom, sjajnom i zdravom.

Cocochoco KERATIN

Ako vodite svakodnevne borbe s teškom, gustom, kovrdžavom ili oštećenom kosom, vreme je da upoznate naš keratin - kralj svih tretmana za kosu. Tretman nakon koga ćete kosu sušiti duplo brže, a pegla za kosu vam više neće biti potrebna.

Cocochoco brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Keratinski tretman Cocochoco rezultira zdravom, ravnom, mekom i sjajnom kosom u trajanju do šest meseci. Tretman brazilskim keratinom pogodan je za svaki tip kose.

Prednosti Cocochoco Professional brazilskog keratina su što:

 • ispravlja suvu i oštećenu kosu,
 • kosa postiže neverovatan sjaj,
 • raspetljava kosu,
 • pruža termalnu zaštitu (od toplote fena, pegle za kosu ili figara),
 • štiti boju kose,
 • sprečava pucanje vrhova,
 • lakše je rasčešljati i oblikovati kosu,
 • štedi vreme kod ravnanja kose,
 • ispravlja kosu bez da joj menja strukturu, te kosa postaje barušasta i glatka na dodir.

Kosa postaje jača, površina dlake se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vetra, mraza, morske i hlorisane vode.

Brazilski keratin Cocochoco pogodan je za mekanu, oštećenu, kovrdžavu, jednoličnu, tešku, nestašnu i grubu kosu. Zbog svojih svojstava pogodan je i za hemijski tretiranu ili obojanu kosu.

U našoj ponudi su tri vrste keratina:

 • ORIGINAL,
 • PURE,
 • GOLD.

Svaki od njih je namenjen za određenu strukturu i tip kose. Koji keratin odgovara vašoj kosi možete pogledati ovde.

Na kraju, pre nego donesete konačnu odluku i izaberete keratin kome ćete poveriti brigu o Vašoj kosi, bitno je znati da je Cocochoco Professional kvalitetan keratin dobijen iz najfinijih sastojaka, koji daje fantastične rezultate i neverovatne efekte na svim tipovima kose, koliko god da su prethodno hemijski tretirane, oštećene, suve ili porozne.

Kako funkcioniše Cocochoco keratin

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi oporavio oštećenu kosu menjajući njen prirodni keratin koji je izgubljen tokom hemijskog tretiranja, usled spoljnih uticaja iz vazduha i vode, upotrebom raznih preparata za kosu, peglanjem ili feniranjem. Ovaj inovativni tretman proizvodi keratinske nanomolekulue koje preobražava u mikro granule, a one su zatim učešljane u kosu. Kada je tretman nanesen, zatvara se u kosi pomoću pegle za ispravljanje kose na temperaturi od 220°C, kako bi se zatvorila vlažnost u kutikuli i stvorio gladak izgled kose.

Nakon tretmana kosa je sjajna i ispravljena, a rezultat je vidljiv odmah. Tretman se može koristiti na prirodnoj kosi i kosi koja je hemijski tretirana, a za dugotrajniji rezultat i najbolji efekt preporučuje se upotreba Cocochoco proizvoda za negu kose nakon tretmana (šampon bez sulfata, regenerator, maska, serum, krema).

Svi Cocochoco Professional proizvodi za negu kose nakon tretmana pažljivo odabranim sastojcima dizajnirani su da bi maksimalno produžili efekt tretmana i dali kosi najbolji mogući izgled. Cocochoco brazilski tretman keratinom doslovno vraća život vašoj kosi, jednostavno je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova tehnologija je uspešna na svim vrstama kose, ali najveći rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.