- 6 %

Cocochoco Professional Hair Botox 500ml + Clarifying šampon 400ml + Šampon bez sulfata 400ml

RSD 16,910.00 15,895.00

Cocochoco Hair Botox kompletan paket za oporavak i negu kose pre i nakon tretmana sadrži Cocochoco Botox, Clarifying šampon za pripremu samog tretmana, kao i Šampon bez sulfata za negu kose nakon tretmana.

Šifra: 61


Cocochoco Professional Hair Botox paket sa  šamponom pre i posle tretmana


Cocochoco Hair Botox paket za oporavak i negu kose sadrži
  • Cocochoco Botox i
  • Clarifying šampon za pripremu samog tretmana.

Cocochoco Botox sa svojom naprednom formulom je revolucionaran način za oživljavanje svih tipova kose. Prirodni sastojci pomažu u obnovi pre svega tretirane kose, čineći je mekom, glatkom i svilenkastom na dodir.Krajnji rezultat Cocochoco Botox tretmana je ravnija, urednija i sjajnija kosa, a smanjenjem kovrdžavosti i naelektrisanosti oblikovanje kose postaje mnogo lakše i brže.

Sam efekat ovog tretmana traje minimum 3 meseca, naravno uz adekvatnu negu kose nakon tretmana, za koju preporučujemo Cocochoco After Care preparate.

Nakon ovog tretmana kosa se može oprati posle 24 sata.

Clarifying šampon specijalno formulisan šampon za pripremu Cocochoco keratinskog tretmana. Dubinski čisti kutikulu kose od svih nečistoća i ostataka koji prijanjaju na kosu. Ovaj proizvod je temeljen na naprednoj pH tehnologiji koja omogućava da se kutikula kose otvori za vreme keratinskog tretmana ispravljanja kose, što obezbeđuje optimalne rezultate postupka. Radi postizanja najboljeg efekta keratinskog tretmana obavezna je njegova upotreba pre tretmana.


Cocochoco šampon bez sulfata nežno čisti kosu bez isušivanja i ne iritira vlasište. Šampon ne sadrži sulfatne čestice. Koristi prirodno dobijene čistače, sok kaktusa, ekstrakt sapunike (drvo Quillaja saponaria) i ekstra nežne proteine soje koji nežno čiste i ne izazivaju iritacije. Pogodan za sve tipove kose i za farbanu kosu zbog pH 5,0. Najbolji izbor za negu kose nakon Cocochoco keratinskog tretmana.

Cocochoco Professional Hair Botox 500ml + Clarifying šampon 400ml

RSD 14,430.00

Cocochoco Hair Botox osnovni paket za oporavak i negu kose sadrži Cocochoco Botox i Clarifying šampon za pripremu samog tretmana.

ŠIFRA: 60
Detaljan pregled
Korpa

Vaša Korpa je prazna.

Natrag u prodavnicu

Pretraga

Meni